Esitteet

Esitteet ovat yksi suosituimmista markkinointiviestinnän keinoista, ja siksi niihin on syytä panostaa. Huolellisesti suunniteltu ja laadukkaasti painettu esite antaa yrityksestäsi positiivisen ja ammattitaitoisen kuvan. Sisällöltään ja kuviltaan hyvä esite saadaan valitettavan helposti pilattua heikkolaatuisella painomateriaalilla ja -työllä. Me pidämme huolen, että näin ei tapahdu.

Esitteet tarpeidesi mukaan

Painamme kaikki suoramarkkinointikirjeet sekä tuote- ja yleisesitteet. Pienet esitemäärät painamme nopeasti digipainolla, ja isommat määrät offsetilla. Halutessasi voimme liittää tilaukseesi myös erilaiset jälkikäsittelyt sekä painotuotteiden postituksen tai jakelun.

Käyttötarkoitus vaikuttaa esitepaperiin

Esitepaperi valitaan esitteen käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi myyntiesitteiden paperilaatuun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, ja teknisemmille esitteille saattaa riittää hieman edullisempikin paperi. Suunnittelemme esitepapereiden laadun ja sivumäärän yhdessä kanssasi.

Telineet esitteiden esilletuontiin

Toimitamme myös laadukkaat telineet esitteille. Saat kauttamme kokoontaittuvat ja helposti kuljetettavat telineet, jotka kulkevat helposti mukanasi kaikkialle.


» Pyydä tarjous esitteistä!

Aina varmasti laadukkaat esitteet, jokaiseen käyttötarkoitukseen. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisen esitteen voimme toteuttaa juuri sinulle. Pienet esitemäärät nopeasti digipainolla, isommat offsetilla.