ROLL-UP -telineet

Roll-up on suosittu ja erittäin varmatoiminen julistejärjestelmä. Mainoksesi on helppo asentaa paikoilleen, ja teline kulkee näppärästi käsimatkatavarana vaikka messuille.

Roll-Up-telineiden ominaisuudet

Valitse roll-up-telineesi kuvakoko käyttötarkoitusken mukaan. Näkyvä kuvakoko on tavallisesti 85 cm x 200 cm, 100 cm x 200 cm ja 120 cm x 200 cm. Käytämme vain korkealuokkaisia tulostusmateriaaleja.

Roll-up -pakettiimme sisältyy telineen runko, kuva ja kuljetuslaukku. Lisävarusteeksi voit valita kohdevalaisimen, jolla tehostat mainoksesi näkyvyyttä. Roll-up on suosittu ja varmatoiminen julistejärjestelmä!


Roll-up telineet • Tampere | Toiprint Oy

» ROLL-UP-TARJOUS

› Painovalmis PDF-tiedosto
› Koko 85 x 200 cm
› Laadukas runko
› Mattapintainen materiaali
› Sisältää kuljetuslaukun

Hinta koko roll-up -paketille vain

100,00 €/kpl (alv 0 %)


Lisää tietoa Roll-Upeista

Roll-up-teline on kompakti ja nopeasti koottava banneriteline. Roll-up –nimi viittaa siihen, että banneri vedetään ylös kotelosta ja ripustetaan kiinni koottavaan telineeseen. Kiinteä kotelo toimii näin sekä bannerin jalustana että kuljetuskotelona. Kotelo ja teline ovat tyypillisesti kevyttä ja kestävää alumiinia. Säilytyksessä telineen voi taitella suojaan kotelon sisään. Näin koko ”paketti” kulkee helposti kankaisessa suojapussissa. Kokonaisuus on kevyt ja helppo ottaa mukaan kaikkialle.

Bannerit tuotetaan suurkuvatulosteina tehtävään suunnitellulla printterillä. Tämä mahdollistaa korkean kuvanlaadun ja esimerkiksi valokuvat tulostuvat banneriin hyvin tarkkoina.

Roll-up on mainio valinta, kun haluat helposti kuljetettavan bannerin, joka on nopea koota ja purkaa ilman fyysistä ponnisteluja ja työkaluja. Lisäetuna Roll-upit vievät hyvin vähän tilaa säilytyksessä. Monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin ja kestävään rakenteeseen nähden rullattava banneri on hyvin edullinen hankinta.