Käyntikortit

Kortit heti netistä tai toimipisteestämme

Olemme painaneet kaikennäköisiä ja kokoisia käyntikortteja Tampereen seudun ja Pirkanmaan yrityksille, yhteisöille ja yksityisille sekä muualla ympäri Suomea toimiville asiakkaillemme jo vuodesta 1983.

Helppo tapa jakaa yhteystiedot

Käyntikortti on yksi yrityksesi tärkeimmistä painotuotteista, ellei jopa tärkein ja ainoa. Se on nopea ja kätevä tapa jakaa yhteystiedot. Käyntikortti säästää aikaasi ja vaivaasi, ja useinhan kynä ja paperi ovat myös kateissa juuri sillä hetkellä, kun yhteystietoja pitäisi vaihtaa.

Käyntikortti viestii yrityksestäsi

Käyntikortti ei kuitenkaan ole vain yhteystietojen jakamista varten. Se viestii yrityksestäsi ja on siten tärkeä osa yrityksesi imagoa. Ajantasaiset, yrityksesi ilmeen mukaiset ja laadukkaasti painetut käyntikortit antavat sinusta ja yrityksestäsi ammattitaitoisen ja yhteneväisen kuvan.

Laadukkaita käyntikortteja järkevään hintaan

Toteutamme yrityksellesi käyntikortit nopeasti, laadukkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Käyntikorttiemme yleisin materiaali on valkoinen 300 g:n kartonki. Kysy myös muita materiaaleja!

Folioinneilla kullan kiiltoa käyntikortteihin

Folioinneilla kullan ja hopean kiiltoa kortteihin, Soft touch laminoinnilla pehmeä samettimainen pinta kortteihin

Digipainostamme tarjoamme myös käyntikortteihin soveltuvia erikoistehosteita kuten mm. valkoinen väri, kulta ja hopea - folioinnit sekä soft touch laminoinnit. Pyydä tarjous yksilöllisistä käyntikorteista, jotka on suunniteltu juuri sinun yrityksellesi.


» PYYDÄ TARJOUS KÄYNTIKORTEISTA!

Meiltä saat nopeasti edullisen tarjouksen uusista käyntikorteistasi.

» TILAA KÄYNTIKORTIT HETI NETISTÄ!

Voit tilata käyntikortit helposti ja nopesti myös verkkokaupastamme.