Kirjekuoret ja lomakkeet

Yksilölliset ja yrityksesi ilmeen mukaiset kirjekuoret ja erilaiset lomakkeet vahvistavat viestintääsi ja erottuvat edukseen. Ei ole yhdentekevää, millaisessa kirjekuoressa toimitat laskusi ja mainoksesi tai miltä esimerkiksi yrityksesi sopimuslomakkeet näyttävät asiakkaidesi silmissä.

Kirjekuoret toiveidesi mukaan

Meiltä saat laadukkaat kirjekuoret eri kokoisina, ikkunalla tai ilman. Voit valita yhden tai useamman painovärin – mikä sitten onkaan yrityksellesi paras ratkaisu.

Kirjekuorien kokovaihtoehdot

E4 307 x 215 mm
E5 220 x 156 mm

C4 324 x 229 mm
C5 229 x 162 mm
C65 229 x 114 mm
C6 162 x 114 mm

B4 353 x 250 mm


Lomakkeet tukevat yrityksesi brändiä

Lomakkeita voi olla yritykselläsi monenlaisia, ja tärkeimpiä näistä ovat todennäköisesti lasku- ja tilausasiakirjasi. Personoidut, yrityksesi brändiä tukevat lomakkeet ovat virkistäviä, erottuvat massasta ja kertovat niiden vastaanottajille nopeasti ja selkeästi, kuka asiakirjat on lähettänyt. Lomakkeenkaan ei tarvitse olla tylsä!

Jäljentävät lomakkeet

Meiltä saat yksilölliset ja jäljentävät lomakkeet kaikkiin tarpeisiisi. Painos voi olla muutamasta sadasta kymmeniin tuhansiin kappaleisiin.

Esimerkkejä lomakevaihtoehdoistamme:

› laskut
› kuittivihot
› tilausasiakirjat
› rahtikirjat

...ja monet muut lomakkeet haluamillasi mitoilla ja ominaisuuksilla.

Tarjoamme lomakkeita 2–6-osaisina setteinä ja liimaniteissä. Voit valita lomakkeisiisi juoksevan numeroinnin, rei'ityksen ja perforoinnin tarpeidesi mukaan. Perforointi tarkoittaa paperin rivimäistä rei'itystä, jota pitkin sinun on helppo repäistä lomake irti.


» PYYDÄ TARJOUS KIRJEKUORISTA JA/TAI LOMAKKEISTA

Painetaan yrityksesi kirjekuoret ja lomakkeet kerralla kuntoon.